Eindsymposium H2020 NUTRIMAN-project

Online

Nutriman

Het internationale NUTRIMAN-project (2018-2021) – met Vlaamse partners UGent, Inagro, ILVO, PCS en Vlaco – sluit op 16 september 2021 af met een gratis online eindsymposium! De doelgroep is in hoofdzaak de Europese landbouwgemeenschap – landbouwers, federaties, landbouwconsulenten en leveranciers van meststoffen en bodemverbeteraars – maar ook onderzoekers en overheidsadministraties willen we graag van de partij hebben. 


Tijdens dit eindsymposium zullen onder meer enkele van de meest beloftevolle technologieën en eindproducten inzake stikstof- en fosforrecuperatie worden voorgesteld. In het NUTRIMAN-project werden een 100-tal innovatieve meststoftoepassingen opgelijst en via infofiches en video’s ter beschikking gesteld: via het NUTRIMAN’s farmer platform kan je alle technologieën en producten raadplegen. Ook producten en nabewerkingstechnologieën van Vlaco-leden vonden hun weg naar het farmer platform en kunnen zo ruimere bekendheid krijgen. Het meertalige Farmer Platform blijft ook na september 2021 nog meerdere jaren online.  …. 

AGENDA

De volledige agenda vind je hier.

INSCHRIJVEN

Schrijf je in via deze link

* Opgelet: inschrijvingsdeadline: 15 september.

 

PS: Kijk alvast naar de verschillende producten en technologieën van NUTRIMAN’s Farmer Platform. Onderaan elk item word je uitgenodigd tot het beantwoorden van een mini-survey en kan je ook eerder gestelde Vragen & Antwoorden lezen over dit product of technologie.